CLERK OF THE YEAR 2017
December 5, 2017
VOORSPOEDIGE NUWEJAAR
December 8, 2017

Nog ‘n jaar is verby en met die laaste nuusbrief van  2017 wil ons al ons kliënte bedank vir hulle ondersteuning en ‘n baie geseënde feestyd en voorspoedige 2018 toewens. Aan al ons personeel baie dankie vir die hardewerk en suksesvolle 2018. Mag elkeen van julle die feestyd en ruskans geniet en kom veilig terug.


Another year has passed and with the last newsletter for 2017, we want to thank all our customers for their support and wish them a very blessed festive season and prosperous 2018. Thank you to all our staff for the hard work and a successful 2018. May each and every one of you enjoy the festive season and break, and get back safely.

We use cookies to improve your experience on our website. By continuing to browse, you agree to our use of cookies
X